Biće u nedelju na happy day-u u novoj prodavnici nekoliko kappa modela do 2.000 din.
Okačiću kasnije artikle na forumu pa možete pogledati.
Ovih nema u Pančevu ali ako Vam se dopadaju možemo prebaciti.
Ove možete kataloški da poručite.
Ove su malo skuplje ali ne mnogo a možete da ih pogledate u prodavnici u ul.Miloša Obrenovića 10 u Pančevu imaju samo jedne i to baš veličina 41.
I ove su skuplje za 300,00 din ali ih ima u istoj radnji.
Pogledajte pa javite ako ne odgovara da tražimo dalje
Pozdrav,
It's so fluffy, I'm gonna die!
Ljuso duso,
Samo da te pozdravim i da ti kazem da sam bio na forumu ali uz pomoc Milice i uz njene duge ... trepavice.
Srecno
Da li se zna da li se otvara neka nova prodavnica u beogradu i kada??... ;)))))
Za sada nema ništa potvrdjeno. Objavićemo na vreme ukoliko bude najava.
Hteo bih samo da pitam, posto sam ja kupio dux u djaku kod Beogradske arene pre mozda mesec dana za brata. A dux mu ne odgovara, i imam racun i nije skinuta etiketa za njega. Jel moze da se vrati ?
Naravno. Odnesite duks u prodavnicu kod Arene i zamenite za veći ili vratite.
Poz
Zanima me da li se jedan ( ili mozda oba ) od ovih modela patika ,moze pronaci u nekoj od novosadskih Djak radnji ?! Takodje me zanima da li su cene ispravne ?
http://www.djaksport.com/default.aspx?nodeid=601&p=3098
http://www.djaksport.com/default.aspx?nodeid=601&p=3092
Izgleda sam bespotrebno postavljao ovo pitanje u novoj temi ,ne videh odmah da ima tema za pitanja :P !
I jos moram da dodam pitanje vezano za prvi model ,koji je na vasem sajtu predstavljen kao muski ,a u jednoj konkurentskoj firmi ga prodaju kao zenski ...ja sam ne mogu da procenim ko je vise u pravu pa mi pomozite i oko toga ,i oko pitanja sa pocetka poruke ,hvala ;) !?
Narucio sam telefonom dukser,ali ne odgovara mi velicina i hteo bih da zamenim za drugi duxer,manje cene. Da li je to moguce i kako to da izvedem? :D
Prvi model nažalost nemamo trenutno na stanju, a drugi imamo trenutno samo u diskontu u Beogradu i to brojevi 38.5 i 40. Možete ga poručiti putem našeg call centra.
Što se prvog modela tiče, kod nas je muški model, ali verovatno postoji i ženski u zavisnosti od broja.
Pozdrav
danihaha: Narucio sam telefonom dukser,ali ne odgovara mi velicina i hteo bih da zamenim za drugi duxer,manje cene. Da li je to moguce i kako to da izvedem? :D
Možete zameniti za model manje cene i za ostatak možetete da uzmete još nešto iz našeg asortimana ili dobiti povraćaj uplaćenog iznosa.
Pozovite besplatno naš call centar za sve dodatne informacije.
Moze li se otici u bilo koju radnju da se zameni ili samo onu koja stoji na racunu koji sam dobio uz duxer?
Ukoliko sta duks kupili putem kataloške prodaje, neophodno je da duks vratite u radnju navedenu na računu koji ste dobili. Potom možete odabrati bilo koji drugi artikal u jednakoj ili većoj vrednosti od proizvoda koji vraćate ali naravno to sve morate obaviti preko našeg call centra koji je zadužen za katalošku prodaju (0800-10-05-05 - besplatan poziv). Ukoliko kojim slučajem ne pronadjete ništa što vam odgovara u iznosu istom ili većem od vrednosti poručenog duksa, mi ćemo Vam vratiti novac na žiro račun, ali naglašavam, celokupna procedura mora da se obavi preko našeg call centra kako bi smo ispratili celokupan proces, a vi bili zadovoljni.
Ukoliko ste duks lično kupili u nekoj radnji, morate otići do radnje u kojoj ste ga kupili i izvršiti odgovarajuću zamenu ili ostvariti povrat novca.
Nadam se da smo bar malo pomogli, a ako ima još pitanja, tu smo:)
Hvala na odgovoru,znaci moram otici do Beograda,vratiti duks,i onda opet zvati i naruciti drugi. Hvala jos jednom.
btw, gde ima da se uzme ovaj dux ?
http://www.djaksport.com/default.aspx?nodeid=601&p=3643
@danihaha pozovite call centar 0800-100-505 (besplatan je) i recite kolegama šta želite da vratite i za šta želite da zamenite.
Oni će pozvati kurirsku službu jer na taj način mi preuzimamo troškove slanja (svi povrati i zamene idu na naš račun) i ona će doneti duks u prodavnicu u kojoj ste ga kupili.
Što se tiče ovog drugog pitanja - kolega će odgovoriti
Pozzz
Hvala na odgovorima,i jos jedno pitanje(ili dva) :
Da li cete imati mozda Adidas Gazelle 2 patike ali u muskoj varijanti?
i da li je ova trenerka sa ramflom na nogavicama?
http://www.djaksport.com/default.aspx?nodeid=601&p=6151
Hvala puno :)