Za sada nema najava ali to ne znači da nećemo otvarati ukoliko se ukaže prilika za lep lokal u centru ili slično.
U svakom slučaju, biće objavljeno na forumu.
Pozdrav,
It's so fluffy, I'm gonna die!
Cula sam da otvarate prodavnicu u Vrscu
interesuje me posao ali nigde nism nasla neki oglas mozes li mi reci nesto vise?
Bio je na infostudu i završen je. Tražili smo muškarce pošto smo devojke već imali iz drugih prodavnica.
U svakom slučaju, možete poslati CV na e-mail aleksandraromic@djaksport.com ako neko od njih ne prodje probni rad.
Hvala poslacu mozda cu imati srece!
Da li se zna da li se otvara neka nova prodavnica i kada? Molio bih ako moze odgovor poslao sam CV...
naravno mislio sam u beogradu :)))))))))) xvala
Bila sam na razgovoru za Djak, pre nekih mesec i po dana. Posle razgovora rekli su mi da sam primnjena i to za neku ,,novu'' radnju koja se kao navodno otvara u Beogradu, da bi me vise puta zavlacili i govorili da ce biti danas, sutra. Na kraju su mi rekli da nema nista od toga... Nemam reci, imala sam dobru volju da radim ali sam zgrozena njihovim postupkom kao poslodavcem...UZAAS a mislila sam sve najbojle
Možete li da mi pošaljete vaš telefon putem privatne poruke.
Koleginica koja vodi razgovore za posao je na odmoru i vraća se za par dana pa ćemo proveriti o čemu je reč.
Meni nije poznato da otvaramo novu prodavnicu u Beogradu a pre mesec i po dana je bio konkurs za Pančevo i Vršac.
Svi kandidati idu na probni rad u neku od već postojećih prodavnica onog momenta kad im se saopšti da su prošli na konkursu.
U svakom slučaju ću proveriti o čemu se radi.
Kako mogu da Vam prosledim broj telefona?
Gore u desnom vrhu foruma pored profila je dugme razgovori ili klikom na moj profil ispod slike stoji opcija započni razgovor pa tu ili mi pošaljite mail na ljubicacerovic@djaksport.com
Drago mi je da ste razjasnili situaciju sa koleginicom Aleksandrom.
Zbog drugih ljudi koji žele da konkurišu da upozorim da Stefan d.o.o. firma u Resavskoj ulici nema veze sa Đakom i sigurno nas ne zastupa prilikom zapošljavanja.
Mi se nalazimo u Milana Rešetara 5 i kontakt osoba je Aleksandra Romić.
Postovanje ,
zanima me kada ce biti otvoren konkurs za prodavca u nekoj od prodavnica u Beogradu ?
Alexandar
Upravo je otvoren konkurs
pogledajte ga ovde.