Veliki broj ( 48,5 iliti 32 cm ) u objektima u Novom Sadu?

Ocenjeno od strane 0 korisnika
Neodgovoreno Ovaj post ima 0 Potvrdjeni odgovori | 4 odgovora | 2 učesnika

Top 25 Contributor
10 Posts
Points 0
xvawe posted on Fri, Mar 5 2010 12:17 PM

Pozdrav,

Zanima me da li ima u objektima Djak-a u Novom Sadu, velikih brojeva patika, tj 48,5 ( kod Nike-a ) ili jos preciznije 32 cm, za neku prihvatljivu cenu ( ne preko 6000 ) i da su po mogucstvu crne ( kozne bi bile pun pogodak :D ).

Znam da mnogo ocekujem sto se tice tog broja, ali nisam u mogucnosti vise da izdvojim, a ne zelim da izgledam sareno ( ko papagaj ) u patikama. Znam da uvek se zatekne u vecim radnjam po jedan takav primerak, ali po dosadasnjim iskustvima ( mada nikad do sada nisam kupovao u Djaku...eto tako se zadesilo ) iz ostalih prodavnica, radnici su lenji u vecini slucajeva da se potrude oko kupca. Primer za to su i moje sadasnje patike, koje su bas sve ono, sto sam napisao u zelji da nadjem. Prvi dan sam otisao u tu radnju ( ako je vazno Max Sport je u pitanju, preko puta Dunavskog parka ) i jedna slatka curica mi pokaza model, koji je isti kao sadasnji moj, ali saren do zla boga. Ajd, u redu, nemaju, okrenem se i odem. Ne lezi vraze, slucajno sutradan naletim sa drugom, na moju preporuku u vezi nekih dzabaluka patika da on pogleda i tamo zateknemo momka, koji je BTW pravo olicenje Pravog trgovca. Dok je usluzivao mog ortaka, kroz pricu se protegne tema kako ja trazim taj i taj broj, te da sam i juce bas kod njih bio, i da imaju broj ali da mi se dezen ne svidja. Kad momak rece da malo sacekam, i ni posle 30 sekundi, iz magacina donosi isti taj model, ali u skroz crnoj, koznoj verziji. Ja ostadoh tada sledjen. Kupio ih na licu mesta i lika castih za picence u gradu, mada je i vise zasluzio, zbog profesionalnosti i usluznosti...

Ne znam zasto ovo rekoh, mada nemoze da skodi, a ako ne skodi, onda moze da koristi:D

BTW, bio bih zahvalan, da znam da li ima odredjenih brojeva, a meni je najvise zapeo za oko ovaj model:

http://www.djaksport.com/default.aspx?nodeid=601&p=702

Jeste da je 49, ali je ipak 32 cm ( to je ono sto pricam da se na brojeve ne sme osloniti )!

Pozdrav i hvala unapred za info!

• | Poeni za post: 0

Svi odgovori

Top 10 Contributor
ženski
872 Posts
Points 0

ovih (iznad) ima u Gajevoj 1 u Novom Sadu. Sutra (nedelja, 07.03.) će biti 3.990 din na happy day-u.

Ovih ima u diskontu i možete ih poručiti.

Ove (iznad) će isto biti u Gajevoj na happy day-u za 3.990 din ali nema u toj veličini.

Ima na Spensu pa ako Vam se dopadaju možemo prebaciti (samo mi javite što pre).

Ove New Balance koje ste videli podsećaju na ovo što sam ponudila ali ako to nije to javite pa ćemo da tražimo dalje.

Usput i ove koje ste videli možemo prebaciti u NS jedino što su poslednji par pa može biti i da ih nema, nego je neka reklamacija ili slično ali proverićemo.

Ja sam poslala mail prodavnicama u NS-u pa ako se jave sa još nečim, javljam Smile

Hvala na priči, takve sugestije su uvek korisne.

Obratićemo pažnju da nam se to ne dešava Smile

Pozdrav,

It's so fluffy, I'm gonna die!

Top 10 Contributor
ženski
872 Posts
Points 0

Evo javila se prva prodavnica Smile

Ovih ima na Spensu i koštaju 4.990,00 din

It's so fluffy, I'm gonna die!

Top 25 Contributor
10 Posts
Points 0

@ Juba

Hvala, mnogo hvala za informacije. Ne morate nista da prebacujete, ja cu licno otici do Spesna, ako se prodaju T-Lite. Taj model Nike-a sto ste mi prvog pokazali ( u vasem prvom odgovoru ) je kao da sam ih ja pravio za samog sebe, tj. na bas takav par patika sam mislio kada sam pisao pitanje.

Sutra sam jos pre 9h ispred radnje u Gajevoj, da slucajno "neplanu".

BTW, ako ima neki telefon za pohvale, da vas pohvalim poslodavcu zbog profesionalizma ( kojeg nazalost ovde ima jako malo ) zato sto sam postavio pitanje sa pomislju da necu dobiti odgovor minimum 7 dana, i jos manje sam ocekivao da se neko angayuje da pretrazi po bazi podataka, gde ima velikih brojeva. Pogresno sam mislio, i samo mogu da skinem kapu na brzini i usluznosti.

BTW, javljam sutra, dal sam uspeo da ih kupim!

Pozdrav!

Top 25 Contributor
10 Posts
Points 0

Evo danas sam bio vec ispred prodavnice u Gajevoj pre otvaranja :D Pazario sam T Lite VII Leather, iliti ove:

Patike su na prvi pogled FENOMENALNE. A jos pogotova kada se uzme u obzir cena od samo 3990 dinara, onda predstavljaju BES BUY!!!

Hocu jos jednom da se zahvalim adminu sajta na informaciji, HVALA VELIKO!

Pozdrav!

Strana 1 od 1 (5 stavki) | RSS