Razlikuje se od radnje do radnje ali ima bukvalno svega, od patika do trenerki, dukseva, majci....
It's so fluffy, I'm gonna die!
Konkretno me zanima da li su na popustu ovi modeli?
Mislio sam na Nike shox zar model, da li ima negde na popustu broj 45 - 45.5 - 46
NIKE SHOX ZAR nažalost nisu na popustu ni u jednoj radnji.
Nesto najsličnije je SHOX V STREET MTR one su snižene još i pre akcije jer je ostalo samo po 2 kom u celom Djaku (bele broj 44,5 i 45, crne 45,5 i 46), cena im je 6.450 din.
Kupio sam Nike shox zar u djaku (Kolarceva) i mogu samo da pohvalim devojku koja je bila ljubazna, dobio sam ih na popustu, kremu za kozu i jos nesto i vaucer na 1000din. Razmisljam da odem da uzmem jos jedan par .
Kako se koriste vauceri???
Pozdrav
Koristis ga na dva nacina:
1.ako imas kupovinu od 6.000dinara onda mozes uzeti nesto za taj vaucer tj u vrednosti od 1.000dinara ili uzeti nesto preko tog iznosa i doplatiti razliku preko tih 1.000 dinara,
2.ako imas kupovinu preko 7.000dinara onda mozes da smanjis racun za iznos vaucera tj za tih 1.000dinara
i najvaznije,na kraju kupovine opet dobijas vaucer kako bi mogao da ga iskoristis za sledeci put,
Pozz,ako ti zatreba jos koja informacija slobodno pitaj,nije problem!
Hvala na odgovoru
Ako bi kupio iste patike Nike shox zar, koliko bi me kostale svim popustima i vaucerom od 1000 din koji imam, ako je to moguce?
Imamo ova dva modela Nike shox zar i koštaju 7.690,00 din. Sa vaučerom bi koštale -1000,00 din = 6.690,00 din
.
Interesuje me da li ce biti produzen rok dokle ce vaziti vaucer posto nisam imao vremena da dodjem da ga iskoristim.
Bez brige, vaučeri će važiti do 20.12.2009.godine.
pozdrav
Ja sam kupio nike majicu u djaku u ns-u u julu i jel vazi taj vaucer do 20.12.?
Drugar mi je poslao poruku da ima vaucer koji vazi do nove godine?
svi vaučeri vaze do 20.12.