Hm, air max teško pošto su to modeli na koje zvaničan distributer Nike-a (Delta) ne dozvoljava popuste.
Ukoliko se bude otvarala nova radnja moglo bi se desiti da bude popust ali do 10%.
Ja ću naravno javiti za otvaranje radnji ovde na forumu.
Pozdrav
It's so fluffy, I'm gonna die!
isteklo
ist
Hoce li biti mozda na toj akciji neke muske Hummel trenerke? Mislio sam na akciju u Beogradu?
Ima na oglasu dve muške hummel (teget-crna i crna sa crvenim šavovima).
Pozdrav,
Jel imate skatove ? I kako se krecu cene koliko su najjeftiniji ?
Nema trenutno, treba da stignu Roces skatovi ovih dana.
Javiću kad bude bilo.
Pozdrav! Dobijam redovno na mail vaše akcije, pa evo da priupitam nešto, ako imate vremena da odgvorite. Da li konkretno može negde da se vidi koji su to delovi kolekcije i preko 30 modela na popustu?
Pozdrav!
Teško je to prikazati.
Nisu u svim radnjama istih 30 modela a za ovu akciju koja traje od 11-17.05. je još teže jer ne samo da nisu isti već ih ima baš,baš mnogo.
U jednoj od radnji je recimo stiglo skoro 600 različitih modela, nije u svakoj baš toliko ali ima 25 radnji...veliki je to broj modela.
Na sniženju su trenerke, patike, bermude, kopačke....
Možda eventualno da napišeš šta tebi konkretno treba pa da vidim u kojoj radnji ima i po kojoj ceni, da probam da okačim sliku ako imam ili slično ali sve modele neću moći okačiti sigurno.
U kom prodajnom objektu se mogu kupiti
PATIKE NIKE SHOX ZAR broj 11.5(45.5) i PATIKE NIKE ROUBAIX V broj 11.5,12(45.5,46) i da li ima neki popust ako se kupuje u gotovini?
Nike shox zar, broj 11,5 (45,5) ima u Kolarčevoj 7, Bul. Arsenija Čarnojevića 69 (kod Arene) - Beograd, u Vranju i Leskovcu, cena je 10.990,00 din. U ostalim radnjama ima 45 i 46 (bez medjubroja).
Nike shox zar, broj 11,5 (45,5) ima u Bul. Arsenija Čarnojevića 69 (kod Arene) - Beograd, cena je 8.990, din. U radnjama Glavna 35 - Zemun, Kolarčeva 7, Obrenovac, ima 45 i 46 (bez medjubroja).
Nike Roubaix V broj 11,5,i 12 ima u Vranju (45,5) i Kruševcu (45,5), cena je 5.990,00 din
Nike Roubaix V broj 11,5,i 12 ima usvim Djak radnjama osim u diskontu i cena je 8.990,00 din
A popust???
TNX na brzom odgovoru pozzzz!!!
Nema popusta za gotovinu. Dajemo na tri rate i kreditne kartice primamo. Dešava se s vremena na vreme da bude 10% popusta kada su akcije pa jedino da pratite ovde na forumu. Ja se trudim da redovno kačim akcije....
Ok pozdrav