It's so fluffy, I'm gonna die!
Ponovo Happy day. Svake nedelje - samo nedeljom - odredjeni artikli po extra cenama.
Samo u Tennis shop-u (Knez Mihailova 19) od 01.11. do 30.11.2009.godine kupovinom Babolat Reketa (specifikacija u radnji) i bilo koje Babolat torbe za reket, stičete mogućnost kupovine Babolat ranca za samo 1 dinar.
Akcija važi za sve prodavnice osim u
Hummel shop-u - 06, 21, 22. i 25.11.2009.god. kada će se održati akcija -25% na novu kolekciju i
Kruševacu gde će trajati akcija do 50% u zoni akcije.
U Li-ning shop-u i Tennis shop-u nema akcije jer nema hummela a u diskontu još traje Zona akcije gde imate veliki izbor kako hummel-a tako i ostalih brendova.
moze sad na srpskom da se objasni ovo vezano za hummel ?
Može
u svim Đak prodavnicama
Dali su na popustu PATIKE DART VI LEATHER?
Nisu, bile su na happy day-u T-lite koje su dosta slične u crnoj i beloj varijanti (par ranijih postova ima slika sa prethodnog happy-ja). Dart VI leather su 4.900,00 din nisu dodatno snižavane. Ako budu, javiću ovde.
Pozdrav,
pozdrav,
imam jedno pitanje:
u kojoj radnji imaju patike NIKE TWILIGHT RUNNER EU SI broj 42 i 42,5, poshto u Kolarchevoj nije bilo?
http://www.djaksport.com/default.aspx?nodeid=601&p=3144
pozdrav i hvala
U Obrenovcu ima i jedan i drugi broj. Nije problem da ih prebacimo gde vam odgovara ali morate mi poslati broj telefona ime i prezime na pp da možemo da vam javimo.