Akcije u Đaku

Ocenjeno od strane 0 korisnika
Ovaj post ima 364 odgovora | 50 učesnika

Top 150 Contributor
Posts 2
Points 0

mogu li da se naruce artikli koji su namenjeni za "happy day"? pozz

• | Poeni za post: 0
Top 10 Contributor
ženski
Posts 872
Points 0

Posaljite mi pp sta vas konkretno interesuje a ja cu pitati direktora da nam odobri katalosku prodaju tog artikla.

Nemozemo da prodamo kataloski sa happy day-a jer je nedelja pa nemoze uplata da legne a sutradan vec nisu iste cene ali posaljite mi pp sa aartiklima pa cemo da probamo na drugi način Smile

Pozdrav,

It's so fluffy, I'm gonna die!

Top 25 Contributor
Posts 8
Points 0

Hocete li objaviti happy day katalog za ovaj vikend? 10,11,12 sept?

Top 10 Contributor
ženski
Posts 872
Points 0

Biće isti artikli kao na poslednjem happy day-u

http://forum.djaksport.com/forums/t/187.aspx

Uzmite u obzir da u svakoj prodavnici ima još happy artikala - nisu svi na flajeru.

Top 150 Contributor
Posts 2
Points 0

Koje su sanse da se ponovi Li Ning akcija? Ne mogu da verujem da mi je promakla, a trajala je mesec dana [:'(]

Top 10 Contributor
ženski
Posts 872
Points 0

Male su šanse da se uskoro ponovi ista akcija Sad

Nova kolekcija Li-ninga je skoro stigla i sumljam da će uskoro na sniženje.

Top 150 Contributor
Posts 2
Points 0

Ok, hvala za info. Steta sto se nisam ponovio novim patikama za basket, one Li Ning od 3.000 na snizenju izgledaju veoma kvalitetno. Moracu malo bolje da pratim :)

Top 25 Contributor
Posts 8
Points 0

happy day katalog za ovaj vikend? 17,18,19 sept?

Jako je slab izbor Nike patika za fudbal i brojeva,vec duze vreme trazim,zasto?

pozzz

Top 10 Contributor
ženski
Posts 872
Points 0

Nemam slike za ovaj happy day ali biće ga u prodavnici pa svratite do najbliže.

Što se tiče Nike patika, one se najbrže prodaju pa i najbrže ostajemo bez brojeva Confused

Stigla je nova kolekcija pa će danas i sutra u toku dana biti na sajtu, ima veliki izbor patika za fudbal.

Top 50 Contributor
muški
Posts 5
Points 0

meni takodje trebaju Nike patike za trcanje Dart ali ne kozne isto nema sanse da se nadju brojevi. Da li ce se uskoro pojaviti u prodaji Nike Dart 8 ali platnene(mesh). Poz..

Top 10 Contributor
ženski
Posts 872
Points 0

Kako nema brojeva, Dart-a (od V do VII Smile) imamo gomilu.

Evo ih ovde  mada po prodavnicama ima i veći izbor.

Imamo Dart 8, platnene, crne u svim veličinama

Nemam sliku ali ima ovde pa možete pogledati.

Što se tiče nove kolekcije, neće stizati ništa platneno jer je kolekcija za jesen/zimu pa je uglavnom koža ali proveriću za svaki slučaj.

Pozzz

Top 50 Contributor
muški
Posts 5
Points 0

Hvala na brzom odgovoru. Obisao sam pocetkom nedelje vase prodavnice po centru Bgd i onu u Zemuni nigde nisu imali Dart platneni(mesh) US11, EUR 45 samo neki mali brojevi ovaj prvi link pola patika su WMNS sto znaci da su zenski brojvi i modeli sutra cu opet da obidjem po centru valjda cu naci crni mesh Dart 8. Hvala  

Top 500 Contributor
Posts 1
Points 0

Kupio sam danas patike u djaksportu da bi mi nakon kupovine prodavacica iza pulta izvukla i dala katalog u kome je kupon sa kojim mogu da te patike kupim za 2000 dinara jeftinije i sad nemam prava na popust a te patike su ovde na sajtu sa cenom jos jeftinije nego sto su u radnji sa tim kuponom sa popustom i sad mene "osisase" jer su sakrili katalog iza pulta da ne  moze da se vidi i rekli mi da sad nemam pravo na popust...pa da vi ostale pazite na ove prevare, jer se podrazumeva da svi citate Blic svakog dana i pratite oglase i njihove akcije.

P.s. Kad sam stigao kuci tad sam tek video katalog koji mi je dala i tek tad mi je bilo jasno zasto mi se onako smeskala dok mi je ubacivala katalog u kesu sa patikama...

Top 10 Contributor
ženski
Posts 872
Points 0

Borko, Dart 8 ima u prodavnici na Zelenom vencu i ima ga u svim brojevima.

Plavamunjo, uzmite patike i sa računom ih odnesite ih u istu prodavnicu, kod te iste prodavačice i vratite.

Priložite kupon i kupite ih po nižoj ceni.

Mi objavljujemo akcije gde god možemo, u dnevnoj štampi, na forumu, na sajtovima superpopust i kudaukupovinu, putem sms-a ili maila (zavisno od toga kolika je akcija) -  i mi bi najviše volelli da cela Srbija sazna kad pravimo akciju ali na žalost to je nemoguće.

Što se tiče prodavačice napravila je grešku ali, verujte, ona nema nikakvu korist od toga po kojoj ceni ćete vi kupiti patike, nego jednostavno imamo previše akcija i nemogu sve uvek da ih isprate.

Trenutno imamo kupone, nedeljom happy day, specijalni Reebok modeli (možete ih kupiti samo u Đak prodavnicama), akciju sa vaučerima, rasprodaja La Coste, zone sniženja u diskontima, i uskoro još neke (biće objavljene ovde za koji dan) - sve to treba popamtiti, verujem da nije bilo namerno.

U svakom slučaju, patike sa računom vratite u istu prodavnicu ili pozovite na call centar 0800-100-505 (besplatan je) i rešićemo situaciju Smile.

Pozdrav,

Top 10 Contributor
Posts 18
Points 0

Postovani

Da li ce biti akcije za fitnes opremu, prvenstveno mislim na tegove i sipke?

Pozdrav

Strana 12 od 25 (365 stavki) « First ... < Previous 10 11 12 13 14 Next > ... Last » | RSS