100 miliona - može da kupi ceo moj blok i da joj ostane paaaara koliko hoćeš....
It's so fluffy, I'm gonna die!
Jeftin ti blok. Ma Ani svaka čast i Li Ningu isto tako. Samo neka cepaju. Prestići će i one fancy brendove koji misle da sve mogu da kupe
Samsung i Adidas su nedavno predstavili svoj "fitnes telefon" miCoach (F110). Telefon sa MP3 plejerom, FM tjunerom, digitalnom kamerom od 2 megapiksela i sa 1 GB flash memorije ali najznacajnije je da telefon poseduje specijalni fitnes taster, zahvaljujui kome se pruzaju informacije o pulsu, pretrcanom ili prepesacenom odstojanju itd. Isporucuje se i softver koji ove informacije iz telefona prikuplja i organizuje, tako da im korisnici kasnije mogu pristupiti preko svojih PC raunara. Takodje, obezbedjen je odgovarajuci internet servis za korisnike, putem koga se mogu nabaviti 220 trening programa, koji se fokusiraju na odredjeni cilj - smanjivanje telesne teyine, trcanje na 5 kilometara, trcanje maratona i tako dalje i koji pomaze korisniku u planiranju i pracenju treninga.
Ovaj telefon je plod partnerstva strucnjaka za trening Adidasa i Samsunga.
www.micoach.com
Adidasov odgovor na Nike iPod foru.
Sledece su telefoni na patikama, pa onda GPRS uredjaji pa gledanje filma i trcanje....
Na kraju kampanja VASA PATIKA - VAS NAJBOLJI PRIJATELJ - kuva, pere, pegla !
Salim se, naravno, sve ovo mi se veoma dopada.
Da, to su strateška partnerstva kojima se snažno podupiru brendovi. Primera ima sve više - Armani/Samsung, Prada/LG itd. Jacques Leman satovi i Formula 1, Acer notebook i Ferrari, Asus notebook & Lamborghini.
Primera ima i kod nas ali malo drugačijih - nažalost još nisam video zajedničko brendiranje proizvoda: Strateškim partnerstvom Apatinske Pivare i Zajednice fudbalskih klubova Super lige Srbije osnovana je Jelen Super liga Srbije.
Itd... u krajnjoj liniji ovo je super za nas korisnike... sve više korisnih stvarčica i beskorisnih mamipara i džidžiumidža pa ko šta voli.... još daje sve za 599 dinara bilo bi super :)
Kod nas je to jos uvek stidljivo:
Od pre par godina - Puma ferrari kolekcija, Adidas Good year;
Ove godine - Puma Ducati, Adidas Porsche..
Nazalost, jos nemamo sve one super stvarcice - cipove u patikama i slicno. Za sad su to samo superizdrzljivi djonovi, ali, bice.
Nudi se to, ali niko se ne usudjuje da poruci jer su uglavnom malo jace cene.
A sto se tice domacih proizvodjaca... ah... [:'(]
Mislim da cemo za nekih desetak godina dobiti Simod patike (secas se?) sa air max djonom.
Jelen Super liga Srbije je po meni losa partnerska kombinacija.
Svaka banka bi tu htela da se ugura a nekako mi je mnogo draze (iako banke ne volim preterano) da u sportu bude banka nego alkohol.
Zar to nije upravo suprotno sportskom duhu? Pite alkohol - bavite se sportom...
apsolutno je suprotno sportskom duhu... zato sam napisao da je kod nas to 'drugacije'
nego gde iskopa Simod, 'leba ti ?:) ne bih se tog nikad setio...
Juba:Zar to nije upravo suprotno sportskom duhu? Pite alkohol - bavite se sportom...
nedavno videh u merkatoru "sportski komplet" - neke grickalice i nisam siguran da li je i pivo u paketu ali je totalno bljak... ko li smislja te gluposti...
Nego, jel se seca neko onih odlicnih slovenackih zimskih jakni - Mont ?
Nazalost, sportskog duha na našim terenima gotovo da uopšte i nema. Šta vam nije jasno oko piva i fudbala. Stvar je vrlo jednostavna. I oni malobrojni gledaoci na fudbalskim utakmicama uglavnom ne dolaze da bi gledali fudbal već navijače, tj. šta će se sve od navijačkih zanimljivosti desiti na tribinama (tuče, bakljade, prozivke...), ili da bi učestvovali u istim. E kad nemaš dovoljno hrabrosti onda moraš da popiješ pivo, jedan, dva, tri... a koga ćeš drugog nego jelenka... savršen spoj. Kako da se neko bije a razmišlja o niskim ili visokim kamatama...ne ide bre to ljudi...a i pivo nije alkoholni nego prehrambeni proizvod, posebno ako je "krmača" u pitanju... tada tražiš kilo i po ili dve kile piva...hehehe
Kad smo već i kod Simod patika, stvarno su bile extra izdržljive... Doduše naši su ih upropastili kada je koštana dobila licencu da ih proizvodi pa su se posle zvale KOSIMOD, a Simod je inače bio italijanski brend. Čisto da vas malo podsetim.
E moj Igore,najbolji marketinški potez napravljen je 1986 godine,a napravio ga je MILKO DJUROVSKI kada je skinuo helanke i bacio ih na severčić i otiao malo JUŽNIJE..............znaš ti dobro gde,a da je još uvek aktuelan taj potez govori pesma koja se i danas peva OOOO NAMA JE NAJBOLJE,OOOO NAMA JE NAJBOLJE.................
E moj zidan, znas li koja je najbolja reklamna pesma ikada za grickalice:
" Vi grobari, semenkari, je.. vas je Fljamurtari"
Kompanija Puma udružila se sa kreatorom Alexander McQueen-om u izradi casual kolekcije.
Alexander McQueen - poznati kreator, radio sa kućama kao što su Romeo Gigli, St. Martins, Givenchy, a pored toga što ima svoju robnu marku poseduje i polovinu Gucci-ja.
Evo i par sličica da vidite kako to izgleda
Nije ni tako loše koliko bi se očekivalo od spoja visoke mode i sporta.
Izvor
Ekskluzivni gost Brend konferencije Skot Bedberi, stručnjak koji je ušao u legendu svetskog marketinga zahvaljujući kampanji „Just do it” koju je osmislio i realizovao za kompaniju „Najki”.
http://www.brandfair.org/conference/general.php?category=3
Novak Djoković promovisao je novu liniju Adidasa sa svojim potpisom - Falcone (soko).
Prezentacija patike, iz ove linije koju naš teniser nosi, odigrala u Melburnu na "lebdećem" terenu uz sokola koji je poleteo direktno sa Novakove ruke.
jos slika