Dres!

Ocenjeno od strane 0 korisnika
Odgovoreno (Potvrdjeno) Ovaj post ima 1 Potvrdjen odgovor | 6 odgovora | 4 učesnika

Top 75 Contributor
3 Posts
Points 0
askica posted on Tue, Mar 3 2009 9:19 AM

Pročitala sam na internetu da se u Vašim prodavnicama mogu naći dresovi muške rukometne reprezentacije Srbije i to ovi najnoviji sa Svetskog prvenstva u Hrvatskoj! Želela bih da znam da li je to tačno i ako jeste, možete li mi reći koja je cena! Takođe me zanima da li se prodaju u kompletu ili je moguće kupiti samo gornji deo! Unapred zahvalna! Pozdrav! Big Smile

• | Poeni za post: 0

Odgovoreno (Potvrdjeno) Potvrdjen odgovor

Top 10 Contributor
ženski
872 Posts
Points 0
Verified by askica

Dresove muške rukometne reprezentacije (gornje delove) imamo i koštaju 2.490,00 din ali to su oni stariji.

Donji delovi su standardni rukometni šorcevi i nemaju nikakava obelezja.

Novi su iz kolekcije koja još nije u prodaji nego je radjena samo za reprezentaciju.

It's so fluffy, I'm gonna die!

Svi odgovori

Top 10 Contributor
ženski
872 Posts
Points 0
Verified by askica

Dresove muške rukometne reprezentacije (gornje delove) imamo i koštaju 2.490,00 din ali to su oni stariji.

Donji delovi su standardni rukometni šorcevi i nemaju nikakava obelezja.

Novi su iz kolekcije koja još nije u prodaji nego je radjena samo za reprezentaciju.

Top 75 Contributor
3 Posts
Points 0

Hvala na odgovoru! Sada bih samo da pitam da li znate kada će se ti NOVI naći u prodaji? Big Smile

Top 10 Contributor
ženski
872 Posts
Points 0

Najverovatnije ih neće biti u prodaji ali čekamo još odgovor od hummel-a i zvaničnu potvrdu.

Javljam čim mi oni jave

Pozdrav

Top 75 Contributor
3 Posts
Points 0

E, baš mi je žao ako je tako! Sad No, dobro! U svakom slučaju, zahvaljujem na odgovoru i još uvek se nadam da će te mi se javiti sa lepom vešću! Hvala i veliki pozdrav! Smile

Top 100 Contributor
2 Posts
Points 0

Mozete li da postavite slike tog starog dresa? vec sam zaboravio kako je izgledao...Stick out tongue

Top 150 Contributor
2 Posts
Points 0

Zanima me jel moze negde da se kupi dres zenske rukometne reprezentacije?

Strana 1 od 1 (7 stavki) | RSS