Kao prvo, zeleo bih da pohvalim Djak sto je poceo da distribuira li-ning opremu.
Nadam se da ce se u Djak sport radnjama uskoro naci i li-ning badminton program.
Razumem da je zbog toga sto je badminton, kao sport, slabo zastupljen u Srbiji ponuda badminton opreme slabija, ali... u toj meri da moramo narucivati patike i rekete iz Hrvatske i Madjarske... to ne razumem.
Od skora je intersport poceo prodaju Yonex i TecnoPro reketa za badminton, kao i loptica.
Nadam se da ce Djak, kao znatno jaca firma za distribuciju sportske opreme u Srbiji ponuditi neshto iz tog asortimana. Danas sam u vasoj radnji kupio li-ning znojnicu i nadam se da je to samo pocetak.
Pozdrav iz Panceva od Gorana.
http://badmintonklubpancevo.wordpress.com/
Djak ima nekoliko Li-ning kornera u okviru svojih prodavnica (Kod Arene - Novi Beograd, Batajnički drum - Zemun, Gajeva i Zmaj Jovina - Novi Sad) i tu se može naći deo Li-ning badminton programa (ovde mislim na rekete i loptice) ali svakako ćemo posvetiti više pažnje ovom sportu u narednim porudžbinama.
Usput, lep vam je sajt - koristan. Nisam ni znala pravila badmintona a nisam ni znala da postoji toliko udruženja i klubova .
It's so fluffy, I'm gonna die!
Ah, "TOLIKO"... 4 komada :)
Hvala za info, skoknucu do Arene uskoro. Mozda predjemo na nabavku opreme kod vas. :)
eto, mozemo zajedno da radimo na popularizaciji ovog olimpijskog sporta u nas. :)
Pozzz
Lepa ideja, otvoreni smo za predloge
Jubo, reci mi, pliz, kome bih mogao da se obratim u vezi s nabavkom dresova ili majici za klub. Dobili smo desetak osnovaca koji su poceli da treniraju badminton i hteli smo da se uniformisemo, kako bismo izgledali "timskije". :)
Uskoro cemo poceti planiranje velike prezentacije badmintona u Pancevu uz prisustvo ljudi iz olimpijskog komiteta i medija. Mozda bi "Djak" mogao da nam pomogne nekako u organizaciji ili na bilo koji nacin.
Sve informacije u vezi s klubom pogledajte na http://badmintonklubpancevo.wordpress.com/
Pozdrav
I za dresove i za pomoć oko prezentacije zovi kolegu Dragana Pivljanina. Poslala sam ti njegov mob na pp.
Pozz